У день Преображення Господнього Високопреосвященнійший Тихон архієпископ Роменський і Буринський очолив святкову Божественну літургію у Свято-Духівському кафедральному соборі міста Ромни

19 серпня на свято Преображення Господнього, Високопреосвященнійший Тихон архієпископ Роменський і Буринський очолив святкову Божественну літургію у Свято-Духівському кафедральному соборі міста Ромни у співслужінні духовенства собору.
За проповідью Владика Тихон розповів про свято Преображення Господнього та розкрив сутність свята Преображення, та до чого потрібно йти щоб спастись та преобразити свою душу і тіло.
За Божественною літургією традиційно були піднесені молитви за Україну за український народ який страждає від війни.
Після Богослужіння духовенство Свято-Духівського собору, Василівської церкви та парафіяни від щирого серця привітали Владику Тихона з високою церковною нагородою “Архієпископа”, та побажали міцності духовної в цей не легкий час і надалі вести ввірену паству до спасіння, та попросили святительстких молитв за нас.
Після привітання Архіпастиря у дворі собору владика Тихон прочитав молитву на освячення плодів, та окропив принесені корзинки з плодами, та привітав усіх зі світлим святом Преображення Господнього.
м. Ромни 2023р

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *