Співчуття архієпископа Роменського і Буринського Тихона з приводу жертв від російського ракетного удару по місту Чернігів

Співчуття архієпископа Роменського і Буринського Тихона з приводу жертв від російського ракетного удару по місту Чернігів.

Дорогі брати і сестри, шановні жителі м. Чернігова та Чернігівщини!

Сьогодні, у день великого двунадесятого свята Преображення Господнього, наша духовна радість була затьмарена болем та скорботою. Вчергове ми стали свідками вбивств російськими ракетами мирного населення нашої багатостраждальної України. Знову Чернігівська земля окропилася невинною дитячою кров’ю та сльозами простих мирних людей. Сотні простих громадян отримали поранення і опинилися скаліченими ворожою зброєю. Кощунне порушення Божої Заповіді «Не убий!» у день і час, коли ні в чому не винні звичайні жителі древнього міста спішили до святих храмів на Божу службу, не має жодного виправдання перед судом християнської совісті.

Нині поділяючи скорботу та страждання усіх мешканців нашого древнього краю, які втратили близьких або отримали важкі поранення внаслідок російського обстрілу, підносимо молитви до Творця, щоб Своїм нествореним вічним світлом Він осяяв всіх, хто у цей час перебуває у важкому смутку, послав їм утішення, зцілив поранених та прийняв у Свої Небесні оселі душі невинно убитих мирних жителів.

До посиленої молитви та духовної і гуманітарної підтримки постраждалих закликаємо православних вірян і всіх жителів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *