Проведення загальноєпархіального говіння духовенства Роменської і Буринської єпархії.

15 березня 2023 року єпископ Роменський і Буринський Тихон очолив загальноєпархіальне говіння духовенства Роменської і Буринської єпархії.
За традицією, у середу третьої неділі Великого Посту усі священнослужителі Роменської і Буринської єпархії збираються у кафедральному Свято-Духівському соборі м.Ромни, сповідаються та причащаються Святих Христових Таїнств під час літургії Напередосвячених Дарів, яку звершує правлячий архієрей у співслужінні благочинних.
Перед початком богослужіння духовенство сповідається спеціально призначеним духівникам єпархії.
На сугубій єктенії піднесли до Господа особливі прохання про мир на українській землі і позбавлення від ворога; щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї і втратив домівки; про благословіння Боже людям доброї волі, які допомагають нужденним. У молитві після єктенії преосвящений владика попросив у Бога милості українському народу, щоб Господь умудрив владу, зміцнив мужністю воїнів, звільнив полонених та про настання миру на українській землі.
Після богослужіння під головуванням єпископа Тихона відбулося пастирські збори, на якому були зачитані виконані справи при Роменській і Буринський єпархії та спілкування правлячого архіпастиря з духовенством.

лого1

лого2

2

3

4

6

7

8

9

12

1

3

4

5

6

м. Ромни 2023р

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *