В прощену неділю у Свято-Духівському кафедральному соборі м. Ромни Божественну літургію очолив Викосопреосвященніший Тихон архієпископ Роменський і Буринський (напередодні ввечері – всенічне бдіння)

17 березня, в Прощену неділю, коли Свята Церква згадує вигнання Адама з раю, у Свято-Духівському кафедральному соборі м. Ромни Божественну літургію очолив Викосопреосвященніший Тихон архієпископ Роменський і Буринський (напередодні ввечері – всенічне бдіння). Архіпастирю співслужили клірики собору.
Після читання Святого Євангелія Владика Тихон висловив проповідь про прощену неділю та важливість прощати один одного.
За богослужінням були піднесені молитви за український народ, воїнів та їхню перемогу, за настання благословенного миру, за всіх постраждалих через війну.
Після божественної літургії відбулась вечірнє Богослужіння з чином прощення, Влалика Тихон звернувся до парафіян зі словами «Якщо ви прощатимете людям провини їхні, то простить і Вам Отець Ваш Небесний» (Мф. 6, 14) ,та попросив прощення перед початком великого посту перед парафіянами та надав кожному своє Архіпастирське благословіння на великий піст.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *